Lidmaatschap

Je kunt lid worden van het Harmonieorkest als je over voldoende vaardigheden beschikt op één van de volgende instrumenten (in de diverse stemmingen):

Formulieren voor het inschrijven vind je in algemene downloads.

De kosten van het lidmaatschap worden automatisch maandelijks geïncasseerd en bedragen per maand:

Harmonieorkest Gebruik eigen instrument Geen gebruik eigen instrument
Werkend lid € 12,71 € 14,00

Niet werkend lid 

(scholier, student,  uitkeringsgerechtigden of senior)

€ 10,63 € 11,92
     
   

 

De tarieven worden in de eerste maand van het jaar geindexeerd conform de Consumentenprijsindex gepubliceerd door het CBS. 

HaFaBra-regeling

Leden van de vereniging die HaFaBra-les volgen bij de muziekschool mogen aan het einde van twee lesjaren het verzoek doen om € 72,00 terug te krijgen van de vereniging. Dit bedrag is bedoeld als bijdrage voor het lesgeld van de muziekschool. Dit verzoek moet op eigen initiatief ingediend worden bij de penningmeester van de vereniging. Om de bijdrage te ontvangen dient het inschrijfformulier voor de muziekschool door de secretaris van de vereniging ondertekend te zijn. De bijdrage wordt na afloop van het lesjaar bij de muziekschool naar het bank-of girorekeningnummer overgemaakt waarvan ook de contributiebetalingen door de vereniging worden ontvangen.

Tegemoetkoming lesgeld en contributies

Niet iedereen is financieel in staat om lesgeld voor de muziekschool en/of contributie op te brengen. De gemeente Ridderkerk heeft een speciale regeling om hier in tegemoet te komen. Informatie hierover kan gevonden worden via deze link

Wij vinden het vanuit onze christelijke waarden belangrijk dat geld geen uitsluitingsgrond is om lid te kunnen worden van onze vereniging. Mocht geld toch een beperkende factor zijn dan kan hierover contact met ons worden opgenomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Agenda

Voorjaarsconcert 2021
za 13 maart: 15:00 uur
Levensbron, Jan Luykenstraat 10, Ridderkerk.

Uitgesteld Jubileumconcert
za 27 november: 19:30 uur
Levensbron, Jan Luykenstraat 10, Ridderkerk.

Login

Sponsorkliks

“SponsorKliks,