48 ALX1353

Het Harmonieorkest bestaat uit muzikanten die bij voorkeur hun HaFaBra A-diploma hebben behaald of hoger. Samen wordt gewerkt aan op een goed niveau uitdagende stukken te spelen in een ontspannen sfeer.
We proberen voor iedereen aantrekkelijke en uitdagende muziek te spelen. Hiermee bedoelen we: de muziek moet leuk en uitdagend zijn om te spelen maar ook om naar te luisteren. Met uiteenlopende optredens brengen we een divers en veelzijdig repertoire ten gehore voor een uiteenlopend publiek. Zo spelen we klassieke (harmonie)werken, maar ook film- en musicalmuziek. Bij onze concerten werken wij soms samen met een koor of een artiest. Jaarlijks verzorgen wij de muzikale begeleiding bij de nationale dodenherdenking en het Lancaster monument. Daarnaast wordt onze medewerking bijvoorbeeld gevraagd bij Veteranendag en Koningsdag. Vanuit onze Christelijke achtergrond begeleiden we een aantal keer per jaar een kerkdienst, bijvoorbeeld met Pasen of Kerstmis. Met deze brede insteek spreken wij een groot publiek aan. 

Het harmonieorkest repeteert elke maandagavond van 19:30 - 22:00 uur aan de Kerkweg 80 te Ridderkerk o.l.v. Richard Vrijhoef
Wie belangstelling heeft om mee te gaan spelen kan tijdens onze repetitieavonden langskomen. Of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

koninklijke erepenning positief pms287

Agenda

 

Sponsorkliks